Cum sa iti gasesti lucrari de zugraveli

Zugravi recomandati

Vezi toti zugravii din orasul tau

Daca esti zugrav si vrei sa te faci rapid cunoscut, intra intr-o comunitate specialiata si creeaza-ti un profil online. Vei avea ocazia sa iti prezinti serviciile alaturi de alti zugravi, dar mai ales sa iti gasesti potentiali clienti.
Pentru ca profilul tau sa fie cat mai atractiv, iata in continuare cateva aspecte de care este bine sa tii cont:

Acces la clienti noi

Intrand intr-o comunitate din domeniul zugravitului si amenajarilor interioare, ai mai usor acces la persoane pe care altfel este greu sa le intalnesti. De tine depinde cat de usor iti vei gasi clienti. CautZugrav.ro te afiseaza printre primii meseriasi in lista de zugravi Bucuresti, respectiv in lista aferenta profesionistilor in zugraveli din orasul tau, atunci cand utilizatorii site-ului cauta un zugrav in baza noastra de date, cu conditia sa iti completezi cat mai bine profilul. Convinge angajatorii sa apeleze la serviciile tale, construindu-ti un renume in aceasta comunitate.

Fa-ti un profil complet de zugrav

Chiar daca uneori pasii crearii unui profil par prea multi sau irelevanti, parcurge-i totusi pe toti pentru a avea un profil complet de zugrav. Pune-te in pozitia angajatorului si vezi care sunt acele lucruri care i-ar putea atrage atentia. Cu cat oferi mai multe date despre serviciile de zugrav pe care esti gata sa le oferi, cu atat iti maresti sansele de a primi solicitari de angajare pentru zugravit. Dca exista si alte calificari pe care le ai, este foarte bine sa le mentionezi.
Angajatorul poate gasi in profilul tau informatii care sa-l convinga de faptul ca tu ii poti oferi servicii de calitate.

Foloseste recomandarile pozitive de la angajatorii de zugravi

Daca ai deja recomandari primite de la angajatorii de pe site, in urma unor lucrari facute, pune-le la lucru. Mentioneaza-le in profilul tau si fii gata sa le pui la dispozitia celor interesati sa te angajeze ca zugrav.

Publica fotografii cu lucrarile tale in calitate de zugrav

Dupa ce termini o lucrare, roaga angajatorul sa-ti permita sa faci cateva fotografii de detaliu ale spatiilor zugravite. Le vei folosi apoi in profilul de zugrav. Sunt un punct in plus, deoarece te folosesti de materiale reale, personale, care te recomanda.

Fa-ti un profil video de prezentare a ta ca zugrav

Daca ai aceasta sansa, fa-ti o prezentare video, pe care sa o publici in profilul tau. Aceasta va avea intotdeauna un impact mai puternic decat o simpla fotografie de tip buletin.
Vorbeste despre cat de importante sunt recomandarile si renumele pe care si-l pot creea intr-o comunitate specializata daca au profil complet si presteaza servicii de calitate, astfel incat sa primeasca recomandari pozitive de la angajatorii de pe site.

Autor: Andra Rotaru

Toate sfaturile