Vrei mai multi clienti?

Zugravi recomandati

Vezi toti zugravii din orasul tau

Iti prezentam mai jos cateva lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a putea obtine mai multi clienti prin intermediul internetului si in special cu ajutorul site-ului nostru:

CautZugrav.ro este primul site pe care il gasesc persoanele care au nevoie de serviciile tale

Poti sa fii sigur ca prezenta ta pe CautZugrav.ro iti aduce clienti de pe internet pentru ca, atunci cand persoanele interesate cauta pe google: zugrav, zugrav Bucuresti, caut zugrav, angajez zugrav sau alte expresii de acest gen, gasesc site-ul nostru pe primul loc. Se stie ca primul rezultat este cel mai accesat prin urmare, prezenta ta pe site-ul nostru te ajuta sa fii in atentia potentialilor clienti.

Asigura-te ca apari printre primii meseriasi in orasul tau

Noi ne asiguram ca persoanele interesate de serviciile tale ajung intr-o lista cu zugravi din orasul lor. Pentru a aparea pe prima pagina pe CautZugrav.ro, trebuie sa iti completezi cat mai bine profilul si sa te conectezi cat mai des, pentru a verifica anunturile de zugraveli nou aparute pe site. Adauga o poza cu tine si mai multe cu portofoliul tau, completeaza detaliile privind experienta pe care o ai in domeniu, adauga documente care reflecta calificarile tale si nu in ultimul rand recomandari.

Alege ca datele tale de contact sa fie vizibile clientilor

Intr-o prima etapa, datele tale de contact sunt ascunse clientilor interesati. Acestia trebuie sa plateasca daca vor sa te contacteze.

Daca vrei sa ai garantia ca vei fi sunat de persoanele interesate de serviciile tale, alege ca datele tale de contact sa fie vizibile, atat in lista cu zugravi din orasul tau (ex: zugravi Bucuresti) cat si pe imaginea din profil. Te costa doar 10 euro (+tva), indiferent de cate cereri vei primi.

Suna la 021 209 56 56 si comunica-ne daca esti interesat de aceasta optiune. Iti vom da toate detaliile necesare.

Meseriasii care au apelat la aceasta modalitate de promovare au fost multumiti de cererile primite prin intermediul site-ului nostru. Alege si tu sa ai mai multi clienti.

Toate sfaturile